Doolhof (labyrinth)

Lamu is een doolhof. Maar gelukkig is iedereen bereid om je te brengen waar je zijn moet. Gisteren vroeg ik in een klein winkeltje of de man bananen verkocht. Hij kwam direct naar buiten en zette het op een lopen. Ik er achteraan. Na een tijdje stevig stappen zei ik hem dat ik eigenlijk ook best bereid was koekjes te kopen als hij geen bananen had.”No, no, banana”. Er was niets tegen in te brengen en we liepen door. Na nog wat linksom en rechtsom wees hij op een deur. “Look, Banana House.” Het was een hotel.

Lamu is a labyrinth. But everybody is prepared to bring you to your destination. Yesterday I asked a man in a little shop if het sold bananas. Immediately he left his shop and started walking. The only thing I could do was follow him. After a while I suggested to buy cookies if he had run out of bananas. “No, no, bananas”. He continued walking and I followed. After a few more rights and lefts he pointed at a door: “Look, Banana House”. A hotel.

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya). Bookmark de permalink.

2 reacties op Doolhof (labyrinth)

  1. Mariska de Kok schreef:

    Hallo Gineke, Leuk om zo met je mee te mogen kijken en je ervaringen te lezen! Met vriendelijke groet, Mariska (aangezien ik meer van de portretten ben, ben ik ook heel nieuwsgierig hoe de Massai (je beschermer) eruit ziet ….)

  2. Ana & Bob schreef:

    Hi Gineke. It is great to follow your great experience in Kenya via your blog. Bob and I are still having a ball about your “attempt to buy bananas”!! Regarding your comments about “too much light” to paint, may I say that your are now facing the “normal level of light”? I guess by now you understand why I am so picky about light and colours. I really focus on the light concept (coming from a tropical country). When you get back, I would like to hear about your current experience and to see your 20 x 20 cm work (the one you have presented at your blog). I bet you know the one I am referring to (it really matches the other ones we have at home). Enjoy your trip. See you soon… Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.