Kinderen (children)

Winkeltje (20 x 20)

In een naburig dorp geschilderd na eerst bij aankomst te zijn toegezongen door een groep vrouwen. Ik vond het heel ontroerend. Tijdens het schilderen had ik belangstelling van een wisselende groep kinderen, die graag even aan mijn spullen wilden voelen. Het is dan wat lastig concentreren.

In again another village where a beautiful group of women sang for us when we arrived. Very moving. While painting a changing group of children were standing around me, very curious to touch my stuf, so I had a hard time to concentrate on my painting.

The woman sing for us

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya), schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

2 reacties op Kinderen (children)

 1. Sanne schreef:

  Hoi Gineke,
  Wat een mooie verhalen, foto’s en schilderijen!
  Leuk om zo te lezen wat je allemaal meemaakt!
  Hele ervaring!
  Groetjes Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.