Manda island

Heerlijk geschilderd aan de overkant, Manda, het eiland waar filmsterren als Brat Pitt huizen laten bouwen, althans, dat heb ik met laten vertellen. Er was daar niemand, alleen wij schilders. De rieten overkappingen, die ik heb geschilderd worden vandaag afgebroken omdat er nog zo’n villa bijkomt. Water is er niet op het eiland, dat moet allemaal aangevoerd worden vanaf Lamu. Of ze zwembaden hebben heb ik niet kunnen zien.

A wonderful day at Manda island which we can see from Lamu. That is where the rich and famous build their houses. Nobody there, exept us painters. The small houses I painted will be gone tomorrow, because they will build another villa instead. There is no water on the island, it all has to come from Lamu. If they build pools there, I could not see.

 

Een soort eetbare kerstballen

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya), schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

2 reacties op Manda island

  1. Sanne Kuiper schreef:

    Hee het schilderij is ‘warmer’ van kleur dan eerder, klopt dat? Ik vind t mooi en ‘Shela lamu’ vind ik ook mooi…

    • Anoniem schreef:

      Klopt, ik heb het opnieuw gefotografeerd. Ik heb ontdekt hoe je de witbalans instelt op deze camera en hoop dat de foto’s nu beter worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.