Peponi

Schilderen vanaf een dhow, een traditionele zeilboot. Het anker had weinig grip zodat we langzaam afdreven en ons onderwerp langzaam uit het zicht verdween. Dan belden we de schipper, die ons weer op de juiste plek legde. ’s Middag voelde ik nog steeds de deining.
Dit is Peponi, een groot hotel met een heerlijk terras, waar de Europeanen elkaar treffen.

Painting from a dhow, a traditional boat. Our subject slowly dissappeared because the boat was drifting. We called the captain who put us back in the right position.
This is Peponi, a large hotel with a lovely terras, where Europeans meet.


Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya), schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

4 reacties op Peponi

 1. Greet schreef:

  Moet een bijzondere ervaring geweest zijn. Immers, meestal komt iets naar te toe omdat je hoe dan ook zelf de keuze. Je neigt altijd naar meer toe dan af, toch?
  Dat iets zich van je, zonder dat je er zelf invloed op hebt, verwijderd, geeft een ander perspectief in het zien maar nog meer in “the mind”.
  Vind het leuk dat er nu ook eens een foto is waarop we jou (wel ver weg) zien schilderen. Je mag best wel wat meer van jezelf in relatie met de omgeving laten zien.

 2. Henk schreef:

  Nou Greet… zonder dat we er invloed op hebben komt jou kennelijk zomaar een foto toewaaien die wij niet hebben. Het is oneerlijk verdeeld in de wereld! Heb jij een foto gezien met Gineke erop? Waar dan???

 3. Gineke schreef:

  Ik heb geen foto’s van mezelf. Ik vraag de anderen me die te mailen, ze beloven heyt maar doen het niet. Tja…

 4. Greet schreef:

  Ik zag een foto met op de voorgrond een oudere man. Daar achter een op de linkerheup leunend iemand die schildert. Heb daar Gineke van gemaakt. Nu ik beter kijk zou het ook iemand anders kunnen zijn. Heb me gezien julie reacties vergist.

  Misschien kun je iemand vragen (heb je die persoonlijke assistant niet meer?) of ze met jouw camera een foto van jou willen maken. Het is naast wat je schildert ook leuk om jou aan het werk te zien in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.