masai

Eindelijk een foto van mij achter de ezel. Deze Masai kwamen speciaal om te poseren en te dansen bij zonsondergang. Eén item is toegevoegd aan de traditionele kleding. Een mobieltje hangt op de heup.

Finally a picture of me painting. These Masai were invited to pose and they dansed for us at sunset. Traditional clothes with on extra item:  mobile phone at the hip.


Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya). Bookmark de permalink.

10 reacties op masai

 1. Frank den Hollander schreef:

  Mooi SamDrukkeriaans portret maak je daar!
  Prachtig om je avonturen te lezen; we genieten met je mee!

 2. Sanne Kuiper schreef:

  Vier Masai op een rij en dan een Drentie d’r noast. Wat is het leuk daar.

 3. Henk schreef:

  En vertel… gingen die vier op een rij bij het dansen bij zonsondergang ook koekhappen???

 4. Salim schreef:

  Very nice. I wish there was more to read on the blog

 5. Jelle schreef:

  Wat moest je betalen? 😉

  Ik kwam toevallig m’n fotoalbum tegen van de reis naar Uganda, Kenia en Tanzania in 1995. Wij gaven toen een sinaasappel in ruil voor foto’s. NIET goed! We kregen het vruchtvlees in ons gezicht teruggespuugd …

 6. Jan schreef:

  Hoi Gineke,
  Kenia moet een mooie ervaring zijn, om jaloers op te worden. Foto’s, verhalen, maar vooral jouw schilderwerk laten een mooi beeld zien. Wel totaal iets anders dan de Zuid-as, de Rotterdamse haven of het Drents Diep.
  Leuk om zo jou zo te volgen!
  groet, Jan

 7. Greet schreef:

  Ja, ok, een arm/hand van de schilder. Een Masai erbij. Mensen brengen mensen in beweging, er komen meer reacties. Dat is leuk. Goed te zien dat je een mens schildert, ken ik niet van je, ziet er goed uit.
  Op 16/2 loop ik mee in de natuurestafette van Drenthe. Daarmee willen we laten zien hoeveel we bereikt hebben op het gebied van natuur en plattelandsontwikkeling en Drenthe. http://www.warmlopenvoornatuur.nl Hoever ben je met jouw project in het kader van Cultuurlijk Aa en Hunze 2011? Zelfs Oeral komt naar de Drentse Aa in juni 2011!

  • Gineke Zikken schreef:

   Greet, als je even verder kijkt zie je mij ook achter de ezel. Er staan ook altijd nog een paar foto’s onder het bericht.
   Ik ga meedoen aan een klein project in Annen, waar goede schilders aan meedoen. Expositie in Annen en daarna Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.