zwembad (pool)

Bij Herberts zwembad. Het laatste schilderij en een lastige. Toen ik begon was het bewolkt en gaandeweg ging de zon schijnen, zodat het lastig werd om de tonen en kleuren van het begin te handhaven. Als je eenmaal gaat aanpassen moet je alles aanpassen.

At Herberts pool. The last painting and a difficult one. When I started it was cloudy, later on sunny. The colours had totaly changed, but when you start to change your painting you have to change everything. It was a real struggle, together with Ponchai, who did a painting at the same spot.

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya), schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

5 reacties op zwembad (pool)

  1. madeleine schreef:

    laatste en lastig, maar het ziet er heerlijk uit! een ‘normaal’ mens ligt lekker in of aan het zwembad – jij vereeuwigt het! kennelijk loopt het festival binnenkort af. hoop dat je een geweldige tjd hebt gehad. de produktie is in ieder geval groot en ziet er heel goed uit. wens je nog een goede tijd daar en een voorspoedig retour! groetjes, madeleine

  2. Greet schreef:

    Hoi Gineke,

    Goede reis terug. Heb genoten.
    Jouw boekje meegegeven aan Wilma (vriendin van me). Zij bemiddelt voor kunstenaars en ze is helemaal lyrisch over jouw werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.