Thuis (home)

Het is voorbij. Ik heb weer een dikke trui opgezocht en zit bij de kachel. En het resultaat? Zeventien schilderijen. Een paar zijn er verkocht, een paar zijn er gebleven en de rest heb ik meegenomen. Ik heb geen idee hoeveel er in totaal gemaakt is, maar ik ben lang niet degene met het meeste werk en er waren 19 schilders, dus reken maar uit.  We hadden een groeiende expositie. Al het werk werd in een hotel in twee ruimtes opgehangen, zo dicht mogelijk bij elkaar.

The end. I am shivering in my sweater beside the heater. And the result? Seventeen paintings I have made. Some are sold, some I left behind and the others I’ve taken home. I have no idea of how many we made in total, but I was by far not the one who made most paintings. And we were nineteen, so it will definitely be a lot. Our exhibition was growing explosively.

Leaving Lamu island (Natasha) The lucky bastards on the beach stay longer.


600 shilling overweight

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya). Bookmark de permalink.

4 reacties op Thuis (home)

  1. lies schreef:

    Heee. fijn dat je er weer bent, ben benieuwd naar je werk en verhalen!

  2. Niels schreef:

    Ok, je bent weer terug in deze Hollandse winter. Gister leek de lente te komen, vandaag vroor het! We bellen even morgen(ochtend?) groet, niels

  3. Greet schreef:

    Welkom thuis, misschien zien we elkaar op 9 maart, ga naar Eugene Smith! Neem wel/niet contact op, ken nog niet het reisschema. Groet en dank aan Kraksie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.