Pulchri voorjaarssalon

New York (110 x 75) oil on canvas 2011

Nadat ik vorige week nog steeds aan dit schilderij heb gewerkt heb ik het vandaag naar Pulchri in Den Haag gebracht. Het is mijn inbreng in de voorjaarstentoonstelling van leden. Alle leden mogen iets brengen waardoor het een allegaartje wordt van allerlei stijlen door elkaar. Ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien. De opening is zaterdag 9 april om 17:00 uur.

Last week I was still working on this painting but today I brought it to Pulchri in The Hague  It is my contribution to the spring exhibition of members. All members may bring a painting or sculpture so that it will be a medly of various styles.  I’m curious what it it will look like. The opening is Saturday, April 9 at 17:00 hours.

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.