Verandering (change)

Farm near Amsterdam (20 x 40 cm) oil

Hoe vaak kwam ik niet tijdens het hardlopen langs deze boerderij. Ik vond hem altijd prachtig en een paar jaar geleden heb ik hem geschilderd. Vorige week liep ik na een blessure sinds lange tijd weer langs de plek en wat schetst mijn verbazing; de boerderij is weg! Afgebroken. Het schilderijtje heeft nu al historische waarde.

How often did I not run along this farm. I found it very beautiful and a few years ago I painted it. Because of an injury it had been a while since I had seen the spot, but last week I was running there again but the farm was gone, demolished! The painting has already historical value.

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, schilderijen - paintings met de tags , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Verandering (change)

  1. Jelle schreef:

    Alles van waarde is weerloos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.