Drentse Aa


Maandag 9 mei. Ondanks de droogte is het in het stroomdal van de Aa nog steeds nat. Er wordt al heel lang niet bemest en niet afgewaterd. De natuur gaat z’n gang en dat levert een bijzonder kleurrijke vegetatie op. Ik was verrast door de helder oranje plekken in het landschap. Het bleek een soort mos met bloempjes op piepkleine steeltjes.

Monday, May 9. Despite the drought the valley of the river Aa is still wet. Since a long time it has not been fertilized nor drained. Nature goes it’s way and that gives a colourful vegetation. I was surprised by the bright orange spots in the landscape. It was a kind of moss with tiny little flowers on stalks.

Share
Dit bericht is geplaatst in Breeland, buiten schilderen - outdoor painting, schilderijen - paintings met de tags , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Drentse Aa

  1. Greet schreef:

    Mooi landschap het Drentsche Aa. Lees dat je gaat exposeren in Breeland in Annen in november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.