Festival Noordwijk (tweede dag) (second day)

 

Kassen 20 x 20 cm

Het waaide zo hard, dat ik in de auto ben blijven zitten om dit kleine werkje te maken.
’s Middags begonnen aan  een villa. Verschillende bewoners vertelden me dat dit prachtige huis net totaal gerenoveerd is en dat alle lelijke puisten die er in de loop der jaren, toen het een hotel was, aangebouwd waren, gesloopt zijn. Het schilderij is nog slechts een opzet.

nog niet klaar (not ready yet)

It was so windy that I stayed in the car to make this small work.
In the afternoon I started with this house. Several residents told me that this beautiful house was completely renovated and all the ugly parts which were built over the years, when it was used as a hotel, were demolished. The painting is not ready yet, as I hope you can see.

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, Festival Noordwijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.