Kasteel Oud Zuylen

Belle van Zuylen, die er in 1740 werd geboren, keek met een opener blik naar de wereld dan de huidige beheerders van het kasteel. Een schilder op het erf, dat kan toch niet zomaar? En onder de toegangspoort al helemaal niet, dat moet immers toegankelijk zijn voor hulpdiensten? Als je voortdurend wordt verjaagd, vergaat je de lust om een mooi schilderij te maken. Maar uiteindelijk, na tussenkomst van de galeriehouder, die ons had verzocht om er te schilderen, was alles goed en mochten we zelfs gebruik maken van het toilet.

Vanaf 30 juli is er een tentoonstelling in galerie Oude Zuylen. Natalia Dik, Karin Verhelst en ik tonen ter plaatse gemaakte schilderijen en atelierwerk.

Belle van Zuylen, who was born in the castle in 1740, seemed to have a more open mind to the world than the current managers. A painter in the yard, we can not allow that, can we? And certainly not under the gateway, which should indeed be accessible to emergency services? If you are constantly being chased, you lose the desire to create a beautiful painting. But finally, after intervention by the gallery owner, who had asked us to paint at the spot, everything was okay and we could even use the toilet.

From July 30 there will be an exhibition in gallery Oud Zuylen. Natalia Dik, Karin Verhelst and I demonstrate the paintings we made around the castle and the village Oud Zuilen and also studio work.

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, exposities - exhibitions, Oud Zuilen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.