Expositie Oud Zuilen vanaf 30 juli

Poort slot Zuylen

Vanaf 30 juli exposeer ik met Natalia Dik (St. Petersburg) en Karin Verhelst (Antwerpen) bij galerie Oud Zuylen. Op verzoek van de galeriehouder hebben we ter plaatse geschilderd, maar er zal ook ander werk te zien zijn. Ik zal  grote stadsgezichten van New York en havengezichten exposeren.

From July 30 I will exhibit with Natalia Dik (St. Petersburg) and Karin Verhelst (Antwerp) in gallery Oud Zuylen. At the request of the gallery owner we painted in the environment of Oud Zuilen, but other work will also be shown. I will exhibit cityscapes of New York and harbor views.

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, exposities - exhibitions, Oud Zuilen, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.