Drentse natuur geschilderd (landscape paintings)

Peizermaden (40 x 100 cm)

Vijf unieke natuurgebieden in Drenthe, het Ballooërveld, het Reestdal, de Onlanden (Peizermaden), het Hunzedal en Dwingelderveld staan centraal op de expositie Mo(nu)menten in het landschap in paviljoen Breeland in Annen. De schilders Siemen Dijkstra, Hans Versfelt, Joost Doornik, Tim Blaauw, Rutger Hiemstra, Piet van de Hoef, Marcel Duran en ik geven hun visie op die natuur.
De expositie wordt op vrijdag 4 november geopend door Eric van der Bilt en duurt tot 20 november.

Five unique nature reserves of Drenthe, Ballooërveld, Reestdal, Onlanden (Peizermaden), Hunzedal and Dwingelderveld are central to the exhibition Mo(nu)menten in het landschap in pavilion Breeland in Annen. The painters Siemen Dijkstra, Hans Versfelt, Joost Doornik, Tim Blaauw, Rutger Hiemstra, Peter van de Hoef, Marcel Duran and I give their views on this nature. 
The exhibition will be opened on Friday, November 4 by Eric van der Bilt and lasts until November 20.

Share
Dit bericht is geplaatst in Breeland, exposities - exhibitions, schilderijen - paintings met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.