Karen Blixen

Ik zag de documentaire “Karen Blixen – Behind Her Mask” op het IDFA. Een fascinerende vrouw. Door de film “Out of Africa” weet bijna iedereen dat ze een koffieboerderij in Kenia had, maar dat ze heel goed schilderde blijft altijd onderbelicht. Ook in deze documentaire kwam het helaas niet aan de orde. 

I saw the documentary “Karen Blixen – Behind Her Mask” at IDFA. A fascinating woman. Because of the film “Out of Africa” ​​almost everyone knows that she owned a coffee farm in Kenya, but the fact that she was a supurb painter is always neglected. In this documentary, it was unfortunately not mentioned at all.

Share
Dit bericht is geplaatst in andere kunst - what I like met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Karen Blixen

  1. Ruby schreef:

    Basta conn que tengamos una fuente de ingresos estable.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.