Realisme 12

Start of a new painting

Haven Amsterdam (50 x 140 cm)

Het begin van een nieuw jaar betekent stress voor de Realismebeurs.  Je beste schilderij moet altijd nog gemaakt worden alles moet ingelijst en vernist. En bepalen welke schilderijen je meeneemt is lastig. Ik maak zelf een voorselectie en Geke, van galerie De Vis, bepaalt uiteindelijk wat ze ophangt.

The beginning of a new year means stress for the Realisme 12 the art fair for figurative art. Your best painting should be created yet, everything has to be framed and varnished. And determine which paintings you should take to the fair is difficult. I make a pre-selection and Geke, the owner of Gallery “De Vis”, ultimately determines what she will exhibit.

Share
Dit bericht is geplaatst in diversen, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.