Realisme 12


Rood schip (100 x 100 cm)

Inlijsten en vernissen voor Realisme 12. Een klus die altijd tegenvalt. Ik schilder de baklijsten zelf en soms vind ik niet direct de juiste kleur en moet het verschillende keren over. En dan het vernissen. Een rotklus. Gelukkig is het nog niet zo koud, dus kan ik de ramen wijd open zetten. Het slaat je op de keel. Zodra ik klaar ben trek ik de deur achter me dicht en ga naar huis.
Realisme 12. Opening 25 januari door Boris Dittrich, beurs van 26 t/m 29 januari.
Passagiers terminal Amsterdam.

Rembrandttoren (70 x 100 cm)

Framing and varnishes for Realism 12. It takes always mor time than you think. I paint the frames myself and sometimes I can’t find the right colour and have to paint the same frame several times. And not to talk about the varnishes. Terrible job. Fortunately, it is not very cold outside, so I can open the windows. Once I’m finished I close the door behind me and go home.
Realism 12. Opening January 25 by Boris Dittrich, exhibition of 26 t/m 29 January.
Passenger Terminal Amsterdam.
Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.