Groot en klein (large and small)

New York (140 x 180 cm)

Dit is het grootste schilderij dat ik tot nu toe heb gemaakt. Het is heerlijk om aan zo’n groot doek te werken, maar toen het af was pakte ik het kleinste doekje dat ik kon vinden: 10 x 10 cm. Ik heb een aantal van die kleine schilderijtjes gemaakt. Ook lekker.

Het grote schilderij van New York heb ik vanochtend naar de beurs gebracht. Het paste niet in m’n auto, de deuren moesten open blijven. Gelukkig hoefde ik alleen maar door de IJ-tunnel.
Realisme 12, Passenger Terminal Amsterdam, 19 – 22 januari.

Denemarken (10 x 10 cm)

This is the largest painting that I’ve made so far. It’s wonderful to work on such a large painting, but when I had finished it, I picked the smallest canvas that I could find: 10 x 10 cm. I created a number of these small paintings. Also nice to do.

This morning I have brought the large painting of New York to the fair. It did not fit in my car, the doors had to remain open. Fortunately, I only had  to go through the IJ-tunnel, the fair is close to my studio.
Realism 12, Passenger Terminal Amsterdam, 19-22 January.

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.