Inrichten bij Pulchri

Het werk wordt op de grond gelegd en tegen de muur gezet om een keuze te kunnen maken en om te zien wat goed bij elkaar past. Ondanks dat de Voorhoutgalerie groot is, moet ik beslissen wat weer mee naar huis gaat. Dat valt niet mee. Eén schilderij wilde ik heel graag laten zien, maar er is gewoonweg geen ruimte. Gelukkig kan er voor twee grotere werken nog een plekje in de voorsociëteit gevonden worden. (Tegen 12 uur kondigde ik aan dat we een broodje gingen eten in de “kantine”. Oeps, helemaal fout. Dat heet bij Pulchri “sociëteit”.)

Als de keuzes zijn gemaakt hangt het ook binnen de kortste keren. Dat heeft hij vaker gedaan….

The work is placed on the ground and put against the wall to make a choice and to see what fits together well. Despite that the gallery is large, I have to decide what I have to take home again. That ’s not easy. One painting I ‘d like to show very much, but there simply is no space. Fortunately, there is a spot in the club for two larger works. (Against noon I announced that we were going to eat a sandwich in the “canteen”. Oops, completely wrong. At Pulchri they call it “club”.)

If the choices are  made they all hang in no time. He must have done that before ….

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.