Brouwersgracht paintings

Brouwersgracht 60 x 60 cm

De Brouwersgracht schilderde ik jaren geleden voor het eerst. Een bewoner wilde graag een schilderij van dit mooie stukje Amsterdam. Ik nam de uitdaging aan en hij was tevreden. Hij bezorgde me zelfs een kleine expositie in de Wijnkelder aldaar, tijdens een wijnproeverij. Een aanleiding voor mij om nog wat meer schilderijen van de Brouwersgracht te maken. De Wijnhandelaar kocht er een en hing het in zijn zaak. En dat schilderij blijkt nog altijd goede reclame te zijn. Er wonen veel expats aan de Brouwersgracht. En als ze na een paar jaar weer verhuizen naar een andere stad, meestal met pijn in het hart, willen ze graag een souvenir. En soms is dat een schilderij van mij. Dit schilderij gaat vandaag mee naar Londen. (English version below)

Brouwersgracht (60 x 60 cm)

Brouwersgracht (50 x 50 cm)

Brouwersgracht (75 x 75 cm)

Brouwersgracht (50 x 50 cm)

Years ago I painted Brouwersgracht in Amsterdam for the first time. A resident asked for a painting of this beautiful part of Amsterdam. I accepted the challenge and he was satisfied with the result. He organised a small exhibition in the wine cellar, during a wine tasting. An opportunity for me to make a few more paintings of the Brouwersgracht. The wine merchant bought one of the paintings and hung it in his wine shop. And that painting turns out to be a good advert. There are many expats living at Brouwersgracht. And again after a few years as they move to another city, usually with regret, they want a souvenir. And sometimes that is a painting of mine. This painting will go to London today.

Share
Dit bericht is geplaatst in schilderijen - paintings met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Brouwersgracht paintings

  1. jen schreef:

    the paintings are beautiful, and they make me miss amaterdam! i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.