Werk ruilen bij De Vis

Rood schip (100 x 100 cm)

Het is leuk om met een andere schilder in de auto te zitten. “Kijk eens, wat prachtig, dat blauw daar in de verte en die groene streep. Dat is mijn soort groen en kijk, die daar dat is meer jouw groen.” We reden naar galerie De Vis om “ouwe vis” te ruilen voor “verse”. Ondertussen konden we genieten van de prachtige werken van Hans Bayens die daar nu tentoongesteld worden en de eerste lentezon die vandaag ook in Harlingen scheen.
Het grote rode schip is nu in Harlingen en nog zes andere nieuwe werken. Ik heb er maar een mee teruggekregen. (www.galeriedevis.nl )

It’s nice to travel with another painter. “Look, how beautiful, that blue there in the distance and the green stripe. That’s my kind of green and look, that there is more your kind of green.” We drove to Gallery De Vis in Harlingen to change our paintings. Meanwhile, we could enjoy the beautiful works of Hans Bayens whose paintings are exhibited there now and the first springtime sun of the year.
The big red ship is now in Harlingen and six other new works. I only had to take one old painting back home.

Share
Dit bericht is geplaatst in diversen, schilderijen - paintings met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.