Schilderfestival Noordwijk

Strand Noordwijk (40 x 40 cm 2003)

Dit schilderij is van de allereerste keer dat ik meedeed aan het schilderfestival in Noordwijk. Dat was in 2003. Na twee jaar dacht ik dat ik het wel gezien had, maar een vriend overtuigde me het jaar daarna weer mee te doen. Ik kende toen wat meer mensen, bleef ook slapen in het hotel en vond het steeds gezelliger worden. Sindsdien ben ik er elk jaar geweest. En vandaag ga ik weer. Het regent nu, maar vanmiddag gaat de zon schijnen. let maar op.

This painting I made the very first time I participated at the festival in Noordwijk. That was in 2003. After two years I thought I had seen it though, but a friend convinced me to join again the year after. I knew a few more people, I decided to sleep in the hotel and liked it more and more. Since then I have been in Noordwijk each year. And today I’m going again. It’s raining now, but this afternoon the sun will shine, I’m sure.
Share
Dit bericht is geplaatst in Festival Noordwijk, schilderijen - paintings met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.