Boulevard Katwijk

Boulevard Katwijk (30 x 90)

De boulevard in Katwijk is gebouwd in de jaren 50 nadat in de oorlog alle villa’s en hotels door de Duitsers waren gesloopt voor de kustverdediging. Het zijn allemaal woonhuizen, alleen in het centrum vind je wat horeca. Maar ook dit beeld gaat binnenkort verdwijnen. De duinen worden opgehoogd, er komt een dijk onder. Het land moet nu beschermd worden tegen het water.

The boulevard in Katwijk was built in the 1950s because during the war all villas and hotels were demolished by the Germans for coastal defense. These are all residential houses, only in the centre you will find some restaurants. But also this image will soon disappear. The dunes will be incremented,  a dike will be build underneath. The country must now be protected against the water.

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, Festival Katwijk, schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.