Schilderen op zee (painting on a boat)

Katwijk (30 x 60 cm)

Tijdens het schilderfestival in Katwijk heb ik dit schilderij gemaakt vanaf een schip. Het was mooi rustig zomerweer, maar de zee was nog ruw van de storm van de dagen ervoor. Het viel niet mee. Let in de reportage van RTV Katwijk vooral op de horizon. Bijna iedereen werd misselijk op den duur. Een enkeling zodra het anker was uitgegooid.

During the festival in Katwijk I created this painting on a ship. It was pretty quiet summer weather, but the sea was still rough of the storm from the days before. It was hard to do. Note in the reportage of RTV Katwijk especially on the horizon. Almost everyone was sick on the long term. A few directly after the anchor was thrown out.

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, Festival Katwijk, schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

Een reactie op Schilderen op zee (painting on a boat)

  1. paris 2017 schreef:

    magnificent points altogether, you simply received emblem
    reader. What would you recommend about your
    publish that you made a few days ago? Any sure?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.