Zuidas

Zuidas (70 x 100 cm)

Dit is een beeld waar ik vaak van geniet als ik via de ring A10 naar huis rijd. Maar dit is niet vanaf de snelweg gezien, maar vanaf het ING-gebouw. Ik heb de kans gehad om vanaf de bovenste etage, daar waar de directie zit en dat bewaakt wordt als een fort, rond te kijken en te fotograferen. Het schilderij is vanaf zaterdag te zien in galerie Art Options (Langbroek) Opening 15.00 uur.

Head office ING

This is an image I often enjoy when I drive home on the A10 ring road. But this is not seen from the highway, but from the ING building. I’ve had the chance to go to the top floor, where the management is settled and that is surveyed as a fortress, to look around and take pictures. From Saturday you can see the paiting in Gallery Art Options. Opening 15.00 hours.

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions, schilderijen - paintings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.