Kunst10daagse Bergen

De kunst10daagse in Bergen is weer voorbij. Tien dagen bij je werk zitten valt niet altijd mee. Het was mooi weer dus ik wilde zelf ook graag naar buiten en het werk van anderen zien. De foto is van de laatste dag. Dorien van Diemen (zwarte jas), die op een andere locatie exposeerde, heeft net gebak gebracht om de stille ochtenduren wat te verlichten.
In totaal zijn zo’n 1300 á 1400 mensen langs geweest en heb ik zeker een paar nieuwe fans erbij.

De expositie in de Adriaan Roland Holstschool

Een van de tentoongestelde werken (20 x 20 cm)

The kunst10daagse (ten days with art) in Bergen has finished. Standing ten days at your own exhibition is not always easy. It was beautiful weather so I wanted to go outside and watch the work of others. The first photo is of the last day. Dorien van Diemen (black jacket), who exhibited her paintings in a different location, just brought pastries to ease the silent morning hours.
In total, some 1300 to 1400 people came along and I definitely have a few new fans.

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions, schilderijen - paintings met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.