verkoop (sale)

New York 2008 (100×100 cm)

Mijn favoriete schilderij is verkocht. Ik heb het geschilderd in 2008, diverse keren tentoongesteld, kreeg goede reacties, maar niemand kocht het. Ik besloot het zelf op te hangen en wilde het eigenlijk niet meer kwijt en nu, twee jaar later kwam een klant erop terug. Hij wilde het toch graag kopen.

En daar gaat galeriehouder Leo van Heijningen. Ik heb gelukkig nog een foto.

 

 

 

Van Heijningen neemt het schilderij mee.

My favorite painting is sold. I painted it in 2008, exhibited several times, got good comments, but no one bought it. I decided to hang it on my own wall and didn ’t really want to sell it anymore. And now, two years later, a customer came back. He wanted to buy it nevertheless.

And there goes gallery owner Leo van Heijningen. Fortunately I still have a picture.

 

Share
Dit bericht is geplaatst in schilderijen - paintings met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.