Oefenen (practice)


Mijn buurman is bezig met een boek en vroeg mij of ik schilderijen wilde maken die als illustratie konden dienen. Maar het boek wordt in zwart-wit gedrukt. Ik stelde voor om tekeningen te maken en ben snel gaan oefenen. Ik maak wel tekeningen, maar altijd als voorstudie. Nooit gaat het om de tekening. Nu dus wel en ik vind het ontzettend leuk om te doen.

My neighbour is working on a book and asked me if I wanted to make paintings that could illustrate it. But the book will be printed in black and white. I suggested to make drawings and started to exercise. I do make drawings, but always as a study for a painting. Never the drawing is the goal. So now it is and I find it great fun to do. 

Share
Dit bericht is geplaatst in diversen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.