atypisch (atypical) Flowers!

Bloemenveld (30 x 30 cm)

Naast ons huis zijn bloemen gezaaid voor de bijen van de buurman. Het mosterdzaad is inmiddels bijna uitgebloeid en nu krijgen andere bloemen een kans. Het leek me te moeilijk om het te schilderen, maar toen Natalia Dik de ezel pakte kon ik niet achterblijven. Het resultaat is totaal verschillend. Haar schilderijen zijn altijd warm.

Bloemenveld (Natalia Dik) 30 x 30 cm

Next to our house is a flower field to serve the bees of the neighbor. The mustard seed almost finished blooming and now other flowers get a chance. I thought it would be too difficult to paint, but when Natalia Dik picked up her easel I could not stay behind. The result is completely different. Her paintings are always warm. 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, schilderijen - paintings met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.