Bloemen! (Flowers!)

Wilde bloemen schilderen (painting wild flowers)

Nu ik veel tijd doorbreng op het Brabantse platteland raak ik steeds meer geboeid door alles wat er groeit en bloeit. Het land rondom het huis ligt deels braak, waardoor er prachtige wilde planten groeien. Een ander deel is speciaal ingezaaid om de bijen van de buurman van nectar te voorzien. En dan is er nog de tuin. Het is steeds weer een verrassing wat er gaat bloeien.

 

Now that I spend a lot of time on the Brabant countryside I get increasingly fascinated by everything that grows and flourishes. The land around the house is partly not cultivated, leaving beautiful wild plants to grow. Another part is specially sown meant to give nectar to the neighbor’s bees. And then there’s the garden. It’s a surprise what’s going to flourish next. 

Wilde bloemen (Wild flowers) 40 x 40 2013

Bijenveld 40 x 40 2013 (For the bees)

Vanuit de tuin (flox) From the garden (phlox) (20 x 20)

Working on the wild flowers

Share
Dit bericht is geplaatst in buiten schilderen - outdoor painting, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.