De tuin van Matthijs Röling (The garden of Matthijs Röling)

Bij het kerkje in Ezinge

Een van de beste figuratieve schilders in Nederland is Matthijs Röling. Ik heb het voorrecht om een keer per jaar met een groepje schilders samen met hem naar Frankrijk af te reizen om daar te werken. Na de zomer komen we nog een keer bij elkaar in de paradijselijke tuin van Matthijs. Een prachtig onderwerp om te schilderen zou je zeggen, maar ik koos toch voor het Groningse landschap dat ik vanaf de terp kon zien. In een tuin is veel te veel te zien voor mij.

Niels de Groot

One of the best figurative painters in Netherlands is Matthijs Röling. I have the privilege to travel  once a year with him and a group of painters to France to work there. After the summer we meet again in the magnificent garden of Matthijs. A great subject to paint , but I chose the countryside of Groningen that I could see from the little church. In a garden is way too much to see for me. 

De tuin van Matthijs

Kijk eens naar deze prachtige schilderijen van Matthijs Röling van z’n eigen tuin:
Look at these beautiful paintings of his own garden made by Matthijs Röling:

De tuin geschilderd door Matthijs Röling

De tuin geschilderd door Matthijs Röling

De tuin geschilderd door Matthijs Röling

De tuin geschilderd door Matthijs Röling

Share
Dit bericht is geplaatst in andere kunst - what I like met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.