Exposeren bij De Vis (Exhibition at “De Vis”)

New York (120 x 80 cm) 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 28 september (2013) exposeer ik bij Galerie De Vis in Harlingen. Voor het eerst samen met Elisabeth Jonkers. Ze heeft net als ik de Wackers Academie gedaan, maar maakt totaal ander werk. Ze schildert het liefst vrouwen, maar maakt ook af en toe landschappen. Waar ik heel precies de kleur die ik zie probeer te treffen, is zij heel uitbundig en geeft er altijd haar eigen draai aan. De expositie duurt tot 30 november.

Haven (70 x 70 cm) 2011

Zuiderkerk vanaf Kalvertoren (80 x 100 cm) 2013

From September 28 (2013) I will have a exhibition at Galerie “De Vis” (The fish) in Harlingen. For the first time together with Elisabeth Jonkers. She went to the same art school as me, the Wackers Academy, but she makes totally different work. She prefers to paint women but also paints  landscapes occasionally. The exhibition will end at November 30.

Elisabeth Jonkers

Elisabeth Jonkers

 

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions, schilderijen - paintings met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.