IJstijden zichtbaar in het landschap (Ice ages visible in the landscape)

Op vrijdag 1 november 2013 werd het mooie boekje “IJstijden zichtbaar in het landschap” gepresenteerd in recreatiepaviljoen Breeland. Twintig kunstenaars hebben zich laten inspireren door de heuvels en kuilen die nog steeds zichtbaar zijn in het Drentse landschap en ontstaan zijn door het landijs dat in de laatste ijstijd tot ver in Nederland reikte.

Het is een prachtig boekje geworden met daarin een deel van de kunst, maar ook enkele gedichten.

Last Friday (11:1:2013) the beautiful booklet “Ice ages visible in the landscape” was presented in recreation Pavilion Breeland. Twenty artists have been inspired by the hills and ditches that are still visible in the landscape of Drenthe and are caused by the ice during the last ice age. It has become a beautiful booklet containing a part of the art, but also some poems.

Leewal (30 x 30) 2013

Buuner Bult (20 x 20) 2013

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Breeland, exposities - exhibitions. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.