Weissenbruch

Jan Hendrik Weissenbruch Herfstlandschap

Vorige week was ik even in Het Rijksmuseum. Het was 5 uur, het museum ging sluiten en ik liep door de zaal met 19e eeuwse kunst naar beneden. De aanblik van dit schilderij trof mij recht in het hart. 19e eeuwse schilderijen vind ik meestal prachtig, maar Weissenbruch is een categorie apart. Ik vind het zó mooi!

Last week, I was in the Rijksmuseum. It was 5 pm, the museum was closing and I walked down through the hall with 19th century art. The sight of this painting struck me right in the heart. I usually like 19th century paintings very much, but Weissenbruch is very special. It is stunningly beautiful! 

Share
Dit bericht is geplaatst in andere kunst - what I like met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.