Opening De Haan

Het afgelopen weekend was de opening in galerie Chickabee in De Haan in België. Ik exposeer er samen met Elisabeth Jonkers en Titus Ramaekers. Het is een prachtige galerie, maar helaas stond de gevel in de steigers vanwege herstelwerkzaamheden.

P1110036This past weekend the opening in galerie Chickabee in De Haan in Belgium took place. The exhibition shows paintings of Elisabeth Jonkers, Titus Ramaekers and me. It is a beautiful gallery, but unfortunately there were scaffoldings around the building because of repair work. 

A new painting

A new painting

P1110046 P1110048
De Haan is een prachtige plaats aan de kust van België, niet ver van Oostende. Je kunt er een prachtige wandeling maken langs mooie oude villa’s.
De Haan (Coq sur mer) is a beautiful place on the coast of Belgium, not far from Ostend. You can make it a nice walk along beautiful old villas.P1110063

DSC_7901x

Share
Dit bericht is geplaatst in exposities - exhibitions. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.