Schilders aan de Nieuwe Waterweg

Boek-Schilders aan de Nieuwe Waterweg

Maarten van der Schaft en Marthe Vollering beschrijven in dit boek de geschiedenis van de Nieuwe Waterweg aan de hand van 240 schilderijen. Ze hebben onderzocht welke schilders in de loop der tijd werk hebben gemaakt rondom de Nieuwe Waterweg en een aantal hedendaagse schilders gevraagd om nieuw werk te maken. Ik heb onderstaande schilderijen voor het project gemaakt.  Het boek is aangeboden aan burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. 

De nieuw gemaakte werken worden tentoongesteld in museum “Het Fort aan den Hoek van Holland”. (zie: waterwegschilders.blogspot.nl)

Maarten van der Schaft and Marthe Vollering describe in this book the history of the New Waterway by means of 240 paintings. They have researched which painters have made work over time around the New Waterway and asked a number of contemporary painters to create new work. The paintings you find below I have created for the project.  The book is offered to Rotterdam Mayor Aboutaleb. The newly created works are exhibited in museum “the Fort aan den Hoek van Holland”. (see: waterwegschilders.blogspot.nl)

Maasvlakte I (115 x 115 cm) 2013

Maasvlakte I (115 x 115 cm) 2013

Maasvlakte II (115 x 115 cm) 2013

Maasvlakte II (115 x 115 cm) 2013

 

Nieuwe waterweg (20 x 40 cm) 2014

Nieuwe waterweg (20 x 40 cm) 2014

Share
Dit bericht is geplaatst in diversen, projecten - projects, schilderijen - paintings met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.