Opening “Haags” bij Pulchri

Anton Philipszaal (45 x 80 cm)

Anton Philipszaal (45 x 80 cm)

Gisteren opende Marcel Verreck de expositie “Haags” bij Pulchri. Een aantal leden van de kunstvereniging toont elk een werk met als thema de stad Den Haag. Ik heb de Anton Philipszaal geschilderd dat, nog maar 25 jaar oud, al weer op de nominatie staat om te worden afgebroken.

Marcel Verreck opened yesterday the exhibition “the Hague” at Pulchri studio. Some members of the art association show each a work on the theme of the city of the Hague. I have painted the Anton Philips auditorim that, only 25 years old, probably will be torn down soon.

20141025_173036

20141025_173009

 

Share
Dit bericht is geplaatst in diversen. Bookmark de permalink.

Een reactie op Opening “Haags” bij Pulchri

  1. jamey schreef:

    heel mooi geschilderd ! ik loop er dagelijks langs en vindt het echt leuk om het eens zo op een schilderij te zien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.