Aankomst op Lamu (Arrival at Lamu)

Gelukkig, mijn koffer ligt erin (linksonder)

Gelukkig, mijn koffer ligt erin (linksonder)

Schilderen op het paradijselijke eiland Lamu (Kenia). Het valt niet mee om ezel, doeken en verf allemaal mee te nemen, maar ik kon in de kringloop een enorme groene koffer kopen voor 6 euro en daar paste het meeste wel in. Als je eenmaal alles op Schiphol hebt gekregen hoef je er niet meer mee te sjouwen, dan wordt het voor je gedaan.

Painting on the Island of Lamu (Kenya). It is like a paradise.  It’s not easy to take canvases, easel and paint to the airport,  but I could buy a huge green suitcase in the second hand shop for 6 euros and most of my stuf fitted in . Once you’ve arrived at Schiphol, you don’t have to sweat out your guts anymore, then it is carried for you.

P1120442Op Lamu een warm welkom van Herbert Menzer, de organisator van het festival, Salim, Abdullah en Mafreezer. Dit is nog maar de halve groep. Vandaag komt de rest.

On Lamu a warm welcome from Herbert Menzer, the organizer of the festival, Salim, Abdullah and Mafreezer. This is only the half group. Today the rest will come.

Aankomst eerste groep

(foto: Roland Klemp)

Ik ben voorzichtig begonnen met wat schetsjes van mijn kamer in hotel Baitil Aman, een voormalig paleis. De kamer is enorm met allerlei nissen en hoekjes en ik kan kiezen uit vier bedden. Ik denk dat ik er nog wel een schilderij van ga maken.

I started carefully to make some sketches of my room at the hotel Baitil Aman, a former Palace. The room is huge with all kinds of niches and I can choose from four beds. I think will make a painting of teh room later.

P1120495

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya). Bookmark de permalink.

Een reactie op Aankomst op Lamu (Arrival at Lamu)

  1. Moshe schreef:

    Gestión muy rápida. Dinero rápido sin aval. Un saludo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.