Lamu Town

Lamu Town, de eerste officiële dag van het festival. In het drukke stadje vind ik een prachtig steegje. Er is alleen weinig plek om te staan. Het straatje is overdekt, dus heb ik alleen aan het begin licht op m’n doek. Achteruitlopen om het resultaat te bekijken is er niet bij.

Lamu Town, the first official day of the festival. In the busy town I find a beautiful alley. The only thing is, there is  little place to stand. The street is covered, so only at the beginning of it I will have light on my canvas. Walking backwards to see the result is not possible.

P1120544

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustafa begeleidt me. Hij kan eventueel voorkomen dat kinderen mij in de weg gaan staan. Hij krijgt er een onverwachte taak bij als er plotseling een zwaar beladen ezel op mij af komt. De ezel kan niet langs mijn ezel, dus die moet aan de kant. Het is fantastisch dat hij dat voor me kan doen. Het gebeurt nog zeven á acht keer.

Mustafa accompanies me. He can possibly prevent children from standing in my way. He gets an unexpected task if suddenly a heavily loaded donkey is coming my way. The donkey can not pass my easel, so my easel has to move. It’s great that he can do that for me. It happens seven to eight times.

P1120556

 

Mustafa

Mustafa

 

 

P1120549

Lamu town 40 x 20 20153

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya) met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Lamu Town

  1. wat een fantastische ervaring, mooi werk, blijf jullie volgen!

  2. greet oosterhuis schreef:

    Hoi Gineke,

    Wat leuk dat jij weer in Lamu bent. De beelden zijn prachtig. Nu je er een tweede keer moet dat een feest van herkenning zijn. Naast een grote productie ook genieten van buiten zijn in Kenia.

    Aernold en Greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.