Matondoni

Matondoni 30 x 30 cm 2015

Met de boot naar Matondoni een dorp dat ook op het eiland Lamu ligt. Mijn begeleider maakte nergens een probleem van. Ik moest een pleister kopen (los te koop) voor een wondje, “no problem”. Ik moest naar de wc, “no problem” en hij bracht me naar een huis waar ik gebruik kon maken van het gat in de grond. Ik kon mijn koekjes niet terugvinden, “there they are, no problem.” Hij vond dat hij me goed had geholpen en dat was ook zo.
“If you want to give me some money, that’s no problem.”

Links mijn begeleider. (Left my companion)

Links mijn begeleider. (Left my companion)

By boat to the village of Matondoni which is also on the island of Lamu. My companion thought that nothing was a problem. I had to buy a plaster (sold separately) for a small wound, “no problem”. I had to go to the toilet, “no problem” and he brought me to a house where I could make use of the hole in the ground. I could not find my biscuits, “there they are, no problem.” He felt he had helped me well and I agree to that.
“If you want to give me some money, that’s no problem.”

On our way to Matondoni

On our way to Matondoni

The children say goodbuy

The children say goodbuy

Share
Dit bericht is geplaatst in Lamu painters festival (Kenya) met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.